За Роботягите

Забавляваме се и израстваме , справяйки се успешно с истински преизвикателства.

Учим се как да правим Когато завършат нашата школа вашите деца ще притежават изградени навици и усвоени умения, които ще ги направят успешни.

Ние сме убедени, че децата ни заслужават най- доброто. Във всяко отношение.

Как до направим така, че те да имат живота, който ще ги направи успешни и щастливи?
Как можем да ги подготвим за предизвикателствата, които ги очакват?
Може би има различни отговори на тези въпроси, но ние ще ви предложим нашият и сме сигурни, че мнозина от вас ще го харесат и ще го приемат като свой.
След дълго и взискателно търсене създадохме система, която в една увличаща и вълнуваща среда да изградим за нашите деца най-нужните за успеха им навици и умения. Тези, които ще ги направят успешни в бъдещите им начинания, ще развият заложените в тях качетва, ще изградят нужните навици.
И това, за разлика и от най-добрите училищни програми – в процес на създаване и реализиране на проекти, които по нищо не отстъпват на задачите, с които Вие – техните родители се справяте в живота.
И цялото отва пътуване ще е в една любима на децата лодка – и то каква лодка – прекрасния свят на ЛЕГО игрите!

И така – децата получават една невероятна комбинация от забавление и израстване.

Защото заслужават най-доброто!

Защо ние / роботягите /:)

Няма друга система, занимаваща се с децата ни, която да успява да създава и развива навици, умения и качества, които за базово нужни за успешната реализация на личността в съвременния свят, независимо дали в България, Европа или някъде другаде.
Това са фундаментални и всеобщо валидни качества и умения, притежаването на които преви разликата между успешните и не-толкова успешни хора.
Голяма част от тези качества и умения са обект на предоставяни обучения за вече работещи специалисти, но обикновенно изграждането им в една по-напреднала и доста заета възраст трудно бива успешно.
Разбира се родителите правят най-доброто за да изградят у децата си голяма част от тези качества , навици и умения , но ние ще се опитаме да сме в помощ на техните усилия .
Накратко:
Ние знаем какво ;
Ние знаем как;
Ние можем да го направим;