КУРСОВЕ ПО ЛЕГО-РОБОТИКА И ОСНОВНИ ДИГИТАЛНИ УМЕНИЯ

Курсовете по лего-роботика и дигитални умения са един лесен и забавен начин детето ви да навлезе в програмирането! Платформите, които сме подбрали са възможно най-добрите, а нашите специалисти обръщат индивидуално внимание на всяко дете! Наблягаме и на екипната работа!

LEGO WEDO лего-роботика

WeDo роботика за деца на 6-8 години

WeDo ниво за деца на възраст 6-8 години  е единственото адекватно за тази възрастова група ниво в областта на лего-роботиката и дигиталните умения.  То дава на децата една безценна подготовка в сферата на STEM дисциплините и ги подготвя както за следващите по-сложни платформи, така и за желаната подготовка в областта на програмирането. Плана за занятията през учебната година покрива 32 седмици по едно занятие всяка седмица с продължителност 3 учебни часа / 1,5 астрономически часа/ . Занятията са разделени на 4 последователни нива /модула / . В рамките на тези занимания, освен, че децата ще се забавляват с атрактивните динамични конструкции, които сами ще направят, ще научат много нови неща за света около тях и ще създадат първите си компютърни програми. Заниманията в този формат нямат аналог. Цената за модул от 8 занимания / два календарни месеца / е 180 лева с включени учебни материали .

Занятията стартират на 06.10.2018 и се провеждат всяка събота от 13:00ч.

За да се запишете за занятията по роботика – моля, попълнете формата тук.

Каквото и да ви говорят – няма друга платформа за тази възрастова група! 

 

Lego Mindstorms EV3 лего-роботика

 

Mindstorms / EV3 лего-роботика за деца на възраст 8-10 години  

Начално ниво

Интензивен курс Mindstorms / EV3 за деца на възраст 8-10 години  е  завършен модул от 4 обособени нива. В рамките на заниманията, разположени в рамките на 32 седмици / веднъж седмично / децата ще се научат да изграждат стабилни и функционално пълноценни роботи, да създават сложни програми с които да ги управляват, ще се научат да работят с базовите елементи, залегнали в основата на всяка една комютърна програма и много ще се забавляват с моделите, които ще правят и програмират в рамките на заниманията.

Това ниво  дава на децата една безценна подготовка в сферата на STEM  дисциплините и ги подготвя както за следващите по-сложни платформи, така и за желаната подготовка в областта на програмирането.

 

Заниманията в този формат нямат аналог. Цената за модул от 8 занимания / два календарни месеца / е 180 лева с включени учебни материали .

Занятията стартират на 06.10.2018 и се провеждат всяка събота от 13:00ч.

За да се запишете за занятията по роботика – моля, попълнете формата тук.


Mindstorms / EV3 лего-роботика за деца на
възраст 8-10 години  

Ниво За Знаещи

Ако вече сте преминали обучението на начално ниво  Mindstorms / EV3 за деца на възраст 8-10 години   – това е вашето ново ниво в роботиката. Тук ще е откриете тънкости в конструиранети и създаването на програми за  EV3 роботи на ниво експерти. Ще овладеете техники и знания, които ще направят възможно реализирането на всички ваши идеи.

Ще се подготвите да спечелите вълнуващи и престижни международни състезания.

Заниманията в този формат нямат аналог. Нашите деца печелят международни състезания !

Цената за модул от 8 занимания / два календарни месеца / е 180 лева с включени учебни материали .

Занятията стартират на 06.10.2018 и се провеждат всяка събота от 13:00ч.

 

Заниманията и в двата формата, както и методиките и менторите, които водят заниманията са истински вдъхновяващи.


Всички занимания ще се провеждат в центъра ни в ж.к. Младост 3, блок 314
  вижте картата тук

За да се запишете за избраните от вас занятия по роботика – моля, попълнете формата тук.